Căutat de multe ori

  • Lavete de curățare Mewa
  • Covoare de reţinere a uleiului
Pentru prezentare generală

Sistemul lavetelor de curățare Mewa aduce sustenabilitate în viața de zi cu zi a vehiculelor

22 decembrie 2023
Lavete de curățare
Lavetele de curățare Mewa sunt disponibile în patru calități (Foto: Mewa)

Lubrifianți, agenți de curățare, solvenți - protecția mediului pare să fie o provocare deosebită în viața de zi cu zi a vehiculelor. Economisirea energiei și manipularea mai atentă a substanțelor periculoase sunt măsuri eficiente, care pot fi implementate pe termen lung. Utilizarea lavetelor de curățare din material textil, care, spre deosebire de ștergătoarele de hârtie, pot fi utilizate de mai multe ori și, astfel, protejează mediul, este însă imediat eficientă.

Compania germană Mewa oferă de peste o sută de ani un serviciu complet pentru ateliere și firme, un serviciu, care este din ce în ce mai mult utilizat și în România. Ca parte al serviciului complet Mewa, lavetele de curățare sunt furnizate direct la locul de utilizare, colectate după folosire, spălate într-un mod ecologic și, în fine, relivrate. Așa se elimină munții de deșeuri de prosoape de hârtie sau de resturi vechi și uleioase – și prin toate acestea compania aduce sustenabilității un mare serviciu.

Lavetele de curățare Mewa, reutilizabile și foarte absorbante, îmbunătățesc echilibrul ecologic ai atelierelor, mici și mari, de reparații auto. Prin utilizarea lavetelor de curățare din material textil, compania economisește materiale de unică folosință, care, după utilizare, ar ajunge în coșul de gunoi, reducând astfel foarte mult amprenta de carbon a companiei.

Sustenabilitatea și protecția mediului definesc vremurile noastre. Clienții preferă companiile responsibile, de aceea presiunea asupra economiei este din ce în ce mai mare. Pentru un atelier de reparații auto, asta înseamnă că, atunci când cineva își aduce mașina la reparat sau o ia de acolo, va observa, dacă atelierul de reparații se străduiește să facă demersuri pentru ocrotirea mediului. Compresoarele de aer, ventilatoarele și motoarele sunt utilizate în mod constant, iar modelele mai vechi determină adesea o creștere enormă a consumului de energie. Și cum sunt manipulate substanțele periculoase? Este eliminarea pieselor de uzură aruncate, adesea murdare de ulei, a hârtiei sau lavetelor, ecologică? Sau totul este pur și simplu aruncat pe jos undeva?

Prin utilizarea serviciului complet Mewa, personalul atelierului primește lavete de curățare din bumbac de înaltă calitate, cu putere de absorbție turbo, pentru curățarea delicată și amănunțită a componentelor, sculelor și echipamentelor. Acestea absorb de mai multe ori volumul lor și pot fi refolosite frecvent înainte de a fi depozitate în containerul de siguranță SaCon. SaCon este colectat la ora convenită de către șoferul serviciului Mewa, care livrează, de asemenea, lavete de curățare proaspăt spălate. Lavetele de curățare de înaltă calitate, produse în Germania, pot fi spălate și reutilizate de până la 50 de ori și, datorită tehnologiei inovatoare de tratare a apelor reziduale și a procesului de spălare, se economisește energie primară și apă proaspătă în timpul procesului de spălare și uscare.

Mewa oferă, de asemenea, covorul de colectare al uleiului, Multitex, cu o putere absorbantă deosebit de mare, cu același serviciu de economisire a resurselor- folosiți, spălați, folosiți din nou, fără să le dețineți. Fiind un material textil, este flexibil și poate absorbi până la 3 litri de lichid, în timp ce suprafața rămâne practic uscată. La fel ca și lavetele de curățare, și acestea sunt spălate de către Mewa într-un mod ecologic, supuse unui control riguros al calității, și apoi relivrate.

Prin utilizarea sistemelor de service Mewa, un atelier de reparații auto comunică, atât la nivel intern, cât și extern, faptul că protecția mediului este importantă și pentru firma lor, fie că este vorba de lavete de curățare sau de covoare de colectare al uleiului. Ambele sisteme Mewa pot fi integrate cu ușurință în operațiunile zilnice ale vehiculelor și asigură chiar din prima zi de utilizare o sustenabilitate mai mare, ordine și eficiență.


Material foto și film


Contact presă


Media Contor

Bonni Narjes +49 40 300696-0 narjes@mediacontor.de


Pentru prezentare generală