Căutat de multe ori

  • Lavete de curățare Mewa
  • Covoare de reţinere a uleiului

Testarea serviciului pentru lavete de curățare

Testați acum – absolut fără nicio obligație timp de 2 luni

Solicitați pachet de test
01

Consiliere de specialitate

Vă vom consilia gratuit și vă vom recomanda laveta de curățare care se potrivește cel mai bine cerințelor dumneavoastră. Veți experimenta în mod concret: Tip, cantitate, sistem de depozitare - toate adaptate la nevoile dumneavoastră.

02

Ofertă individuală de testare

Vă vom face o ofertă de testare atractivă, adaptată perfect dorințelor și nevoilor dvs. De îndată ce primim confirmarea dvs. finală, faza de testare poate începe.

03

Servicii complete

Furnizăm pentru întreprinderea dvs. lavetele de curățare la alegere, în ritmul convenit. Ne ocupăm de livrarea, preluarea, curățarea și înlocuirea periodică.

04

Decizia dvs.

V-am convins? Atunci puteți transforma oricând oferta de testare limitată într-un contract de servicii. În caz contrar, vă puteți retrage fără probleme din contractul de testare în cele două luni.

Cum doriți să vă contactăm?

Vă sfătuim individual. Și ne asigurăm că obțineți textilele potrivite care îndeplinesc toate cerințele industriei dumneavoastră.

Contactați-ne

Aveți întrebări sau doriți o consultație ? Folosiți formularul nostru de contact și vă vom răspunde în următoarele 24 de ore.

Linia telefonică

Suntem, de asemenea, disponibili prin telefon și vom fi bucuroși să vă ajutăm. (Luni - Joi 08:30 -17:45 Vineri 08:30 – 16:30)

+40 316 301740