Căutat de multe ori

  • Lavete de curățare Mewa
  • Covoare de reţinere a uleiului

Mewa este o afacere de familie -

și pionier al serviciilor textile durabile în Europa

și pionier al serviciilor textile durabile în Europa

196.000de întreprinderi utilizează serviciile noastre în întreaga Europă

Promotor al inovației din 1908

Oferim clienților noștri know-how-ul tehnic și logistic al unui jucător global, precum și proximitatea și parteneriatul de încredere cu o companie cu tradiție din regiune.

de locații în 14 țări constituie rețeaua internațională Mewa.

47

de angajați asigură servicii de încredere și idei sustenabile

5.700


Sustenabilitatea determină acțiunile noastre - din 1908

Utilizați în loc să dețineți: Clienții noștri se bazează pe serviciile complete oferite de Mewa în ceea ce privește îmbrăcămintea de lucru și lavete de curățenie - un model de afaceri complet durabil. Mewa stabilește standarde pentru protecția mediului și conservarea resurselor în producție și de asemenea în logistică.

01Cu economie de apă

Pentru a nu polua mediul înconjurător, ne-am dezvoltat propriul proces de spălare cu sisteme speciale de dozare și control și am instalat în locațiile noastre propriile sisteme de tratare a apelor uzate. Grație tehnologiei noastre în cascadă, și apa de spălare este refolosită de mai multe ori. În comparație cu procesele de spălare de uz casnic, reușim în acest mod să reducem semnificativ consumul de apă și poluarea mediului.

Economie de apă proaspătă de până la

50 %

Reducerea poluării mediului cu

85 %

02Tratarea apelor reziduale

Pentru necesarul de energie al liniilor noastre de spălare și de uscare, utilizăm în sistemul în reciclare termică atât uleiurile și grăsimile spălate din lavetele de curățare, cât și căldura reziduală.

În tratarea apelor reziduale, Mewa atinge un grad de

99,8

03Conservarea resurselor

Pentru a reduce deșeurile pe termen lung, depozităm textilele noastre în ambalaje reutilizabile; astfel sunt conservate resursele și procesul este ecologic. Totuși, asta nu este totul.

Reutilizarea unei lavete de curățare Mewatex de până la

50 de ori

Evitarea generării de deșeuri pe an

85.000 t


Sentimentul plăcut, de a trăi sustenabil.

Ceea ce este considerat astăzi un mega-trend, este la ordinea zilei la Mewa de peste 110 de ani: ne proiectăm procesele interne astfel încât să fie la fel de sustenabile ca modelul nostru de afaceri însuși și depunem eforturi în mod constant pentru a deveni și mai buni și în această privință.

01 / 04

Obiectivul nostru este de a face ca distribuția să fie complet neutră din punct de vedere climatic. Prin conceptele de mobilitate sustenabilă, cum ar fi primele camioane cu hidrogen din branșă și utilizarea huburilor electrice și a bicicletelor de marfă în Berlin și Hamburg, deschidem noi drumuri în distribuție, și acesta este doar începutul.


Gândire pe termen lung, conștientizarea acțiunilor

Suntem aici. Pentru persoanele pe care le dotăm cu articole textile de uz industrial. Pentru persoanele care lucrează la noi. Și pentru orașele și comunitățile în care sunt situate locațiile noastre din toată Europa.

01Angajator echitabil

În calitate de afacere de familie cu o îndelungată tradiție, este foarte important pentru noi ca angajații noștri, indiferent unde și ce lucrează pentru Mewa, să simtă sensul, satisfacția și aprecierea pentru munca depusă.

Aflați mai multe despre posibilitățile de carieră la firma Mewa

02Angajament regional

Noi ne considerăm ca parte a unei societăți, pentru care suntem răspunzători. Deci, ne angajăm în diverse investiții sociale și culturale. După acest principiu acționează fiecare filială de-a noastră – în regiunea sa și cu oamenii care trăiesc acolo.

03Diversitate multicoloră a sistemelor valorice

Toleranță, respect, fair play, umanitate, cosmopolitism: acestea sunt valorile pe care le purtăm în noi ca afacere de familie și pe care le trăim în fiecare zi.

04Responsabilitatea economică ca bază

Dezvoltarea sănătoasă și orientată spre valoare este foarte importantă pentru noi. Acordăm o mare importanță investițiilor pe termen lung și reinvestim constant profiturile.

Mewa și clubul sportiv 1. FSV Mainz 05

Mewa și clubul sportiv 1. FSV Mainz 05
- un parteneriat cu valoare egală

Mewa și clubul sportiv 1. FSV Mainz 05

Ne împărtășim valorile și atitudinea și tocmai de aceea suntem mândri că stadionul clubului tradițional Mainz poartă numele nostru.


Țesut, spălat, refolosit - servicii textile din 1908.

Ideile inovatoare și responsabilitatea corporativă sunt cheia dezvoltării noastre sustenabile. Atunci ca și acum.

Bernhard Niklewitz
Consiliul de administrație al grupului de companii Mewa
Bernhard Niklewitz
Consiliul de administrație al grupului de companii Mewa
Bernhard Niklewitz

Consiliul de administrație al grupului de companii Mewa
Ulrich Schmidt, Bernhard Niklewitz, Michael Kümpfel

Bernhard Niklewitz
Corporate Management (CEO)

Michael Kümpfel
Marketing, Sales & Customer (CCO)

Ulrich Schmidt
Operations (COO)

“Lucrăm ca furnizor flexibil de soluții pentru managementul produselor textile în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și de siguranță. – Aceasta este promisiunea noastră. Tratăm oamenii și mediul cu cel mai mare respect și cu cea mai înaltă apreciere. – Aceasta este responsabilitatea noastră. Cunoaștem nevoile pieței și cerințele clienților noștri. Ne-am angajat în acest sens cu curaj, determinare și viziune. – Aceasta este misiunea noastră.”