Căutat de multe ori

  • Lavete de curățare Mewa
  • Covoare de reţinere a uleiului

Lavete de curățare cu serviciu complet

Sustenabilă din principiu


Selectarea partenerului

Aveți grijă atunci când vă alegeți un partener! Acest lucru este valabil atât pe plan profesional, cât și în viața personală. Lavetele de curățare Mewa cu serviciu complet vă oferă multe argumente convingătoare pentru a le alege pentru firma dumneavoastră: calitate și fiabilitate, durabilitate, eficiență și o muncă mai ușoară. Indiferent de domeniul în care lucrați: cu cele patru calități diferite ale lavetelor de curățare, toate lucrările din tipografii, ateliere și industrie se vor desfășura în mod curat. Și pentru că necesitățile se schimbă, cantitatea de lavete de curățare pe care vi le punem la dispoziție poate fi adaptată în orice moment.

Credem că acesta este începutul unui parteneriat de succes.

"De aruncat, oricine poate arunca. Numai ele se pot 100% iar și iar!"


01Durabilitate

Lavetele de curățare Mewa sunt reutilizabile până la 50 de ori ca parte a serviciului lor complet. În acest mod se protejează mediul înconjurător și se economisesc costuri. Ideile sustenabile au un efect de durată. Aflați mai multe despre serviciul nostru de lavete de curățare și despre inițiativele noastre de durabilitate.

Contactați-ne

"De ce îmi plac? Pentru că împreună facem față oricărei provocări."


02Calitate și fiabilitate

Lavetele de curățare Mewa sunt concepute pentru toți cei care vor să știe că au un partener de încredere alături, în activitatea lor de zi cu zi. Fie că se utilizează în industrie sau în atelier,fie că sunt din bumbac sau microfibre - lavetele de curățare Mewa garantează cea mai bună calitate pentru orice activitate. Testați-le de acum, timp de două luni!

Contactați-ne

"Foarte eficiente și nu au lipsit nici măcar o singură zi, un real avantaj!"


03Eficiență și o muncă mai ușoară

Lavetele de curățare Mewa sunt alegerea ideală pentru activitățile în care se produce murdărie și în plus, din punct de vedere al costurilor, fac să strălucească și bilanțul contabil. Sunt considerabil mai eficiente decât soluțiile de unică folosință, se evită costurile de eliminare și, datorită serviciilor noastre complete, clienții noștri se pot concentra pe deplin asupra a ceea ce fac cel mai bine - munca lor.

Contactați-ne

"Poți conta pe ele - oricând!"


04Serviciu complet

Lavetele de curățare Mewa sunt întotdeauna acolo când aveți nevoie de ele - și aceasta la o calitate perfectă. Acest lucru este garantat de serviciul nostru complet, care include totul, de la livrare, colectare și spălare a lavetelor de curățare murdare până la controlul calității și noua livrare. În toate acestea, urmărim un singur obiectiv: să facem viața mai ușoară clienților noștri.

Contactați-ne

Scrieți-ne

Vă vom contacta în termen de 24 de ore

Sunați-ne

Vă stăm la dispoziție pentru dumneavoastră și telefonic.
(De luni până vineri de la 8:00 până la 17:00, gratuit)

+40 316 301740