Awards_Nachhaltigkeit_4k.jpg

Premii & distincţii

Pretul german sustenabil 2013

MEWA, cu managementul său de textile, a fost ales ca întreprinderea de servicii cea mai sustenabilă din Germania

Noi ne bucurăm de recunoaşterea distinsă a serviciilor noastre: MEWA câştigă distincţia „Top 3″ în categoria „Cele mai sustenabile produse/servicii din Germania″.

Distincţia, care este acordată de fundaţia Deutscher Nachhaltigkeitspreis e.V. în colaborare cu guvernul federal, apreciază realizările de vârf în sustenabilitatea din Germania, el fiind cel mai renumit premiu de acest tip din Europa. El este acordat anual în cinci categorii întreprinderilor care îmbină succesul economic cu responsabilitatea socială şi protecţia mediului. În acest an, au primit această distincţie aprox. 600 de întreprinderi.

Noi aparţinem finaliştilor, printre altele pentru sistemul nostru de management al textilelor în cazul cârpelor de curăţat. Prin soluţia sa cu materiale refolosibile, MEWA permite economii uriaşe la resurse şi deşeuri, satisfăcând în acelaşi timp şi solicitările faţă de produs în ceea ce priveşte sustenabilitatea socială şi economică, aşa s-a pronunţat juriul.

În data de 22 noiembrie, la Düsseldorf, pe marea scenă premiul a fost înmânat reprezentanţilor din partea tuturor întreprinderilor şi institutelor de cercetare câştigătoare. Câştigătorii premiilor au fost felicitaţi de către oamenii care se implică profesional sau personal pentru mai multă sustenabilitate, printre alţii şi de către Janez Potočnik, comisarul EU pentru mediu.