MTR_Teilereiniger_1200x1200.png
Livrare & instruire
MTR_Soforthilfe_1200x1200.png
Asistenţă imediată
MTR_reinigung_1200x1200.png
Curăţare & îndepărtarea şlamului
MTR_fluessigkeit-wechseln_1200x1200.png
Alimentarea cu lichid de spălare
MTR_verschleiss_1200x1200.png
Înlocuire la uzură

Livrare & instruire

Un angajat MEWA vă livrează masa de spălat BIO-CIRCLE la termenul stabilit de comun acord, va pune aparatul în funcţiune şi vă va explica modul de folosire şi funcţionarea lui.

Asistenţă imediată

Dacă apare o defecţiune, componenta este înlocuită în 24 de ore.

Curăţare & îndepărtarea şlamului

Materialele ce nu pot fi descompuse se adună sub formă de şlam. În cadrul serviciului de curăţare a aparatelor, acesta este îndepărtat de către noi cu regularitate.

Alimentarea cu lichid de spălare

Chiar şi alimentarea cu lichid de spălare face parte din oferta noastră de servicii.

Înlocuire la uzură

Noi executăm întreţinere tehnică la intervale regulate stabilite de comun acord şi înlocuim gratis componentele de uzură.

Practice şi protejează atât mediul, cât şi sănătatea – sistemul nostru pentru curăţarea pieselor

  • Închiriere uşurată

    Racordare, alimentare regulată cu lichid de curăţat, înlocuirea filtrelor, înlocuirea gratuită a pieselor de uzură, remedierea defecţiunilor tehnice în 24 de ore – toate incluse.

  • Siguranţă de lucru mărită

    Cu protejarea mediului şi a sănătăţii, conform tuturor directivelor VOC – vă puteţi bizui pe asta.

  • Absolut fără griji

    Se pot folosi la orice oră, fără achiziţia şi depozitarea de lichid de curăţat, întotdeauna condiţii optime de lucru – mai comod nici nu se poate.

Cu sistemul MEWA pentru curăţarea pieselor puteţi să staţi confortabil şi relaxat. Astfel, înlocuirea filtrelor, alimentarea cu lichid de curăţat şi schimbarea pieselor de uzură sunt probleme din trecut.

Închirierea se face foarte simplu şi vă oferă toate avantajele: După prima livrare a curăţătorului de piese MEWA BIO-CIRCLE, o echipă service de la MEWA pune în funcţiune la faţa locului masa de spălat cu perie şi vă explică modul de folosire şi de funcţionare. Apoi, la intervalele de întreţinere stabilite executăm serviciul complet la utilaj. Este alimentat lichid de curăţat până la nivelul optim şi filtrele sunt înlocuite. Desigur, înlocuirea pieselor de uzură este gratuită – în caz de nevoie, tehnica este înlocuită în 24 de ore. Astfel, întotdeauna este asigurată capacitatea de curăţare optimă, nu aveţi cheltuieli cu întreţinerea, iar angajaţii dumneavoastră pot lucra responsabil.