Serviciu complet personalizat – sistemul nostru de servicii

Câteodată sunteţi în criză de timp? Atunci închiriaţi pur şi simplu textilele industriale de la MEWA, liderul mondial în domeniul cârpelor textile de curăţat cu utilizare multiplă. Aveţi încredere în managementul nostru profesional al cârpelor textile. În cadrul serviciilor oferite de către noi, noi facem totul în locul dumneavoastră – în acest mod, economisiţi timp şi bani.

Noi închiriem cârpe de curăţat cu diferite calităţi ale ţesăturilor, covoare de reţinere a uleiului şi curăţătoare de piese. Noi preluăm, spălăm, livrăm şi înlocuim toate textilele industriale în ritmul stabilit de comun acord cu dumneavoastră, întreţinând şi verificând cu regularitate şi curăţătoarele de piese. Şi dumneavoastră? Puteţi să staţi confortabil şi relaxat, deoarece noi ne ocupăm de întregul lanţ de procese.

Noi am început furnizarea serviciilor încă din anul 1908 şi până astăzi menţinem standarde de neegalat pe piaţa de profil. Foarte punctuali şi foarte precişi – asigurăm calitatea „Made in Germany“. Nu ne-am câştigat degeaba renumele de "marca germană a secolului". Iar în domeniul cârpelor textile de curăţat cu utilizare multiplă suntem lideri pe piaţa mondială.

Noi am fost deja distinşi de mai multe ori chiar şi pentru aspectele privind sustenabilitatea. Precum vedeţi, dumneavoastră ne puteţi însărcina cu bună conştiinţă cu managementul textilelor. Cât de bine funcţionează sistemul nostru de servicii? puteţi să vă convingeţi singur.