MANCHING_05.tif

Puncte de lucru MEWA

Vă stăm la dispoziție. În toată Europa.

Mereu în apropierea dumneavoastră I Puncte de lucru MEWA

  • Lider de piață

    45 de puncte de lucru, în 14 țări europene, aproximativ 190.000 de clienți contractuali – astfel, MEWA se numără printre liderii pieței din domeniu.

  • Asistență personală

    Acordăm asistență și furnizăm la timp și în mod fiabil. La nivel internațional, național și regional.

  • Promovarea formării viitorilor profesioniști

    MEWA acordă importanță sarcinii de formare a viitorilor profesioniști. În toate punctele de lucru.

În 14 țări ne găsiți în apropierea dumneavoastră, întrucât pentru o relație comercială bună, este important să fii la fața locului: Când vă consiliem, vorbim pe înțelesul dumneavoastră. Vă înțelegem dorințele, întrucât vă cunoaștem mediul. Și rămânem în dialog cu dumneavoastră pentru a identifica mereu soluțiile corecte - chiar și atunci când în cadrul întreprinderii dumneavoastră se petrec schimbări.

Cu toate acestea, la MEWA nu beneficiați numai de asistența personală la fața locului. Vă oferim know-how cuprinzător la nivel internațional. Menținem același nivel înalt al standardelor de servicii, de calitate și de mediu se află în orice loc în care ne desfășurăm activitatea. La nivel central, dezvoltăm noi produse în domeniul protecției muncii, al îmbrăcăminții profesionale și de protecție, ne optimizăm oferta și analizăm cum putem deveni mai buni. Rezultatele acestei activități se văd în performanța unităților noastre și în asistența oferită clienților noștri.

Astfel, oricare dintre unitățile noastre este parte dintr-un întreg și în același timp o întreprindere cu profil propriu - marcată de regiune, de oameni și de mentalitate.