Lavete de curățat MEWA Lavete de curățat MEWA

Cârpe de șters, lavete de curățat sau lavete de șters? Cârpe de șters, lavete de curățat sau lavete de șters?

Putztuchsystem - MEWATEX

Lavete de curățat MEWA Lavete de curățat MEWA

Cârpe de șters, lavete de curățat sau lavete de șters? Cârpe de șters, lavete de curățat sau lavete de șters?

Bizuiți-vă pe curățenia durabilă - lavete de șters MEWA

Locul de muncă trebuie să fie curat – indiferent de sectorul în care lucrați, indiferent dacă doriți să curățați mașini, scule sau suprafețe de lucru – noi avem soluția cea mai curată pentru dumneavoastră: Lavetele de șters MEWA prin serviciul nostru practic de închiriere. Noi nu numai că vă oferim patru calități diferite pentru nevoi diferite, dar noi și preluăm, spălăm și livrăm lavetele dumneavoastră. Astfel, dumneavoastră întotdeauna aveți la dispoziție o lavetă de curățat curată. Așa că este practic? Desigur, lavetele de șters mașini se pot uza oricând. Prin serviciile noastre complete noi le înlocuim automat cu lavete noi.

La capitolul lavete de șters aveți încredere în liderul mondial. Aveți încredere în MEWA. Prin ce anume se disting lavetele noastre refolosibile? Ele au o putere mare de absorbție, sunt rezistente și își mențin forma.

În fiecare zi sunt folosite peste 2,5 milioane de lavete de curățat de către diverși utilizatori. Și zilnic vor fi folosite mai multe, deoarece din ce în ce mai mulți clienți renunță la lavetele de unică folosință și optează pentru lavetele de șters refolosibile. Din dragoste pentru mediu – și dragoste pentru costuri scăzute.

Solicitați consilierea din partea noastră. Noi vă facem cu drag o propunere.

Putztücher

Mai întâi testaţi, apoi închiriaţi – test pentru serviciul lavete de curăţare MEWA

Nu numai că avem cea mai bună cârpă de curăţat din lume, dar oferim şi cel mai bun serviciu. Nu ne credeţi? Atunci printr-un test încercaţi serviciul nostru. La noi puteţi încerca serviciile noastre până la 2 luni.