Utilizarea cookie-urilor

Acest site folosește cookie-uri. Dacă folosiţi acest site, sunteți de acord cu utilizarea acestora. Găsiţi detalii aici.

kreislauf_putztuecher_4_1200x1200.png
Verificare & înlocuire
kreislauf_putztuecher_3_1200x1200.png
Spălare & uscare
kreislauf_putztuecher_2_1200x1200.png
Adunare & preluare
kreislauf_putztuecher_1_1200x1200.png
Ştergere & depozitare
kreislauf_putztuecher_2_1200x1200.png
Livrare

Verificare & înlocuire

În cadrul serviciului de închiriere, cârpele de curăţat distruse sunt sortate şi înlocuite automat. Astfel, întotdeauna veţi avea la îndemână cârpe de curăţat proaspete.

Spălare & uscare

Cârpele noastre de curăţat pot fi spălate şi refolosite ecologic până la 50 de ori. Şi asta prin menajarea resurselor şi protecţia mediului.

Adunare & preluare

Şoferii noştri de serviciu înlocuiesc cârpele de curăţat murdare cu cârpe noi la termenele stabilite de comun acord.

Ştergere & depozitare

După folosire, cârpele de curăţat sunt păstrate corespunzător în containerele de siguranţă MEWA. Acestea asigură depozitare fără pericole şi transport sigur.

Livrare

Şoferul nostru de serviciu livrează în ritmul stabilit cu dumneavoastră cârpe de curăţat curate.

Cea mai bună pentru maşinile şi utilajele dumneavoastră – sistemul nostru pentru cârpe de curăţat

 • Eficiență din punctul de vedere al costurilor

  Prin închirierea de lavete de curățare nu mai este nevoie să achiziționați materialele uzuale de unică folosință și profitați de ratele fixe calculate.

 • Practic

  Astfel, reduceți cheltuielile cu organizarea şi administrarea, cât şi problemele de depozitare şi logistică.

 • Minimizarea cantității de deșeurilor deluxe

  Lavetele noastre de curățare pot fi spălate şi refolosite de până la 50 de ori.

 • Cea mai bună lavetă de curățare din lume

  Atât de rezistentă şi de bună, încât în 2015 MEWA a fost distinsă a doua oară ca lider pe piaţa mondială pentru lavetele de curățare refolosibile!

Sistemul inteligent MEWA pentru cârpe de curăţat este un câştig sigur pentru firma dumneavoastră. Deoarece el oferă tot ceea ce vă aşteptaţi de la un lider de piaţă în acest domeniu: Economisiţi costuri pentru achiziţionarea de materiale de unică folosinţă şi nu aveţi alte cheltuieli de achiziţie, păstrare şi logistică. Deoarece noi livrăm, preluăm, spălăm şi înlocuim pentru dumneavoastră cârpele de curăţat – în ritmul stabilit de comun acord cu dumneavoastră. Punctuali şi de încredere.În spatele fiecărei cârpe de curăţat MEWA stă un concept inteligent şi bine gândit, care vă scuteşte de griji. Prin sistemul nostru practic de închiriere, noi vă punem la dispoziţie cârpele exact în cantitatea şi cu calitatea ţesăturii de care are nevoie firma dumneavoastră pentru curăţarea corespunzătoare a maşinilor şi utilajelor – de la robuste la fine.

Putztücher

Mai întâi testaţi, apoi închiriaţi – test pentru serviciul cârpe de curăţat MEWA

Nu numai că avem cea mai bună cârpă de curăţat din lume, dar oferim şi cel mai bun serviciu. Nu ne credeţi? Atunci printr-un test încercaţi serviciul nostru. La noi puteţi încerca serviciile noastre până la 2 luni.