Utilizarea cookie-urilor

Acest site folosește cookie-uri. Dacă folosiţi acest site, sunteți de acord cu utilizarea acestora. Găsiţi detalii aici.

Kundenreportage_Druckerei_Agensketterl_5.jpg

Reportaj cu clienţii MEWA

Lavete Mewatex-însoțitorul important al tipografiei agensketterl

La capitolul curăţenie, tipografie agensketterl apelează la cârpele de curăţat de la MEWA

 • O relaţie de 30 de ani cu clientul

  „Noi am continuat colaborarea excepţională cu MEWA."

 • Servicii orientate către client

  Interacţiuni fără fricţiuni cu serviciul clienţi MEWA

 • Responsabilitate faţă de mediu

  Cârpele de curăţat sunt spălate ecologic şi sunt reutilizabile.

 • Calitate superioară cu mare putere de absorbţie

  „Angajaţii noştri apreciază cârpele de curăţat MEWATEX® şi le preferă 100 la sută cârpelor de curăţat alternative din hârtie.“

Informaţii despre întreprindere:

Imprimeria dispune în locaţia sa din Mauerbach de una dintre cele mai moderne săli de imprimare din Austria. Cei 85 de angajate competente servesc clienţi renumiţi din publicitate, industrie, comerţ şi cultură. În propria noastră legătorie de carte pot fi executate numeroase lucrări de imprimare. Editura proprie oferă, printre altele, cărţi de poveşti, cărţi culinare, cât şi teste pentru şcoală. Numeroase distincţii precum, printre altele, Golden Pixel Award 2010, Premiul de mediu Hubertus 2008 şi Impactissimo pentru afişul cu cel mai tare impact indică succesul produselor tipărite.

Protecţia mediului ca A şi O

Oferta maximă a agensketterl este mai bună calitate de imprimare şi serviciile orientate către client. Dar şi raportarea responsabilă la mediu este un subiect important. Pe lângă certificarea PEFC şi FSC, întreprinderii i-a fost acordată şi marca ecologică austriacă UZ24, ceea ce indică faptul că hârtia este produsă din pădurile Europei îngrijite de foarte mult timp. Deci nu este de mirare că imprimeria apreciază cârpele de curăţat de la MEWA, care sunt spălate ecologic şi pot fi refolosite.

Client MEWA de mai mulţi ani pentru cârpele de curăţat

La agensketterl, de 30 de ani se folosesc pentru întreţinerea maşinilor cârpele de curăţat MEWA, care sunt adaptate special la nevoile imprimeriilor. „Când agensketterl în 2005 a preluat această locaţie, cârpele de curăţat de la MEWA erau deja folosite. Noi am continuat colaborarea excepţională cu MEWA“, a afirmat Herbert Hajek, directorul departamentului Imprimare la tipografie agensketterl. „Angajaţii noştri apreciază cârpele de curăţat MEWATEX® şi le preferă 100 la sută cârpelor de curăţat alternative din hârtie.“

Buna colaborare cu serviciul clienţi

Cârpele de la MEWA sunt preluate pentru spălare şi apoi sunt livrate cârpe noi în ritmul stabilit. În timpul săptămânii de lucru de şase zile sunt folosite cu multe peste 1.000 de bucăţi. „Pe lângă calitatea superioară şi puterea de absorbţie, MEWA ne mai convinge cu regularitate şi prin serviciul clienţi excepţional. În zilele de lucru asta trebuie să meargă adesea foarte repede. S-a mai întâmplat ca să nu putem pregăti cârpele la termenul convenit, pentru a putea fi preluate. Chiar şi în acest caz MEWA s-a arătat foarte cooperant, iar interacţiunea oamenilor noştri cu echipa MEWA funcţionează fără fricţiuni“, a afirmat cu încântare Hajek.