Utilizarea cookie-urilor

Acest site folosește cookie-uri. Dacă folosiţi acest site, sunteți de acord cu utilizarea acestora. Găsiţi detalii aici.

Pachet de prezentare Pachet de prezentare

Testarea cârpelor de curățat în cadrul unor servicii complete Testarea cârpelor de curățat în cadrul unor servicii complete

Putztücher

Pachet de prezentare Pachet de prezentare

Testarea cârpelor de curățat în cadrul unor servicii complete Testarea cârpelor de curățat în cadrul unor servicii complete

Mai întâi testați, după care închiriați - Pachet de prezentare cârpe de curățat MEWA

 • Costuri previzibile mici

  Economisiţi banii cheltuiţi pentru achiziţionarea de materiale obişnuite de unică folosinţă şi profitaţi de ratele calculate exact.

 • Cheltuieli minime

  Minimalizaţi costurile de organizare şi administrare, cât şi problemele de păstrare şi logistică.

 • Cârpele de curăţat cu utilizare multiplă menajează mediul

  Cârpele noastre de curăţat pot fi spălate şi refolosite ecologic până la 50 de ori.

 • Cea mai bună cârpă de curățare din lume

  Atât de rezistentă şi de bună, încât în 2015 MEWA a fost distinsă a doua oară ca lider pe piaţa mondială pentru lavetele de curățare refolosibile!

 • Fără riscuri pentru dumneavoastră

  După două luni de funcţionare testul se termină şi nu se prelungeşte automat.

Nu numai că avem cea mai bună cârpă de curăţat din lume, dar oferim şi cel mai bun serviciu. Nu ne credeţi? Atunci încercaţi cârpele noastre de curăţat cu utilizare multiplă în cadrul pachetului nostru introductiv de cârpe.

Noi vă oferim posibilitatea să încercaţi fără obligaţii serviciile noastre până la 2 luni. Serviciul nostru începe deja cu consiliere. Angajaţii noştri vă informează despre diferitele cârpe de şters MEWA oferite de către noi şi împreună determinaţi cantitatea de cârpe de care probabil veţi avea nevoie. Oferta noastră se întinde de la MEWATEX®, cârpa de şters robustă pentru toate situaţiile, până la MEWATEX PLUS ® pentru obiectele sensibile şi MEWATEX ULTRA® resp. MEWA PROTEX®, care sunt perfecte pentru sarcinile de curăţare sensibile. Acum ştergeţi, curăţaţi şi finisaţi cât doriţi dumneavoastră.

În perioada testării vă va căuta un consilier MEWA, pentru a discuta cu dumneavoastră despre experienţele şi gradul de mulţumire a dumneavoastră. Dacă sunteţi convins, puteţi transforma contractul de testare într-un contract durabil.

Precum vedeţi, aveţi multe avantaje şi niciun risc – începeţi mai bine de astăzi cu testarea.