cert_iso9001_14001.png

Calitate MEWA certificată

Deoarece noi vrem să fim cei mai buni pentru clienţii noştri

Controlul înseamnă siguranţă – managementul de calitate MEWA

  • Soluţii curate pentru mediu

    Noi suntem mândri, că managementul nostru de textile este certificat de ani de zile şi neîntrerupt conform ISO 14001.

  • Fruntaşi la inovaţii

    Încă din 1992 noi suntem certificaţi conform ISO 9001.

  • Soluţii avantajoase pentru întreprinderea dumneavoastră

    Avantajele sistemului materialelor refolosibile se arată direct la bilanţul mediului dumneavoastră înconjurător.

Prin însărcinarea noastră cu îngrijirea textilelor dumneavoastră industriale, dumneavoastră demonstraţi încrederea în noi. Încrederea că noi vom curăţa, îngriji şi livra/prelua cârpele dumneavoastră de curăţat cu cea mai mare atenţie. 

Această încredere este baza colaborării de lungă durată cu clienţii noştri. Noi avem succes doar dacă şi dumneavoastră aveţi succes. O propoziţie ce reflectă filosofia noastră şi care este valabilă şi în practică. Acesta este motivul pentru care noi oferim calitate excepţională de când existăm. Nu degeaba managementul nostru de calitate este exemplară în această branşă şi este certificat conform ISO 9001.

Ca întreprindere care se bazează pe principiul reutilizării, şi protecţia mediului este aproape de inima noastră. Noi suntem mândri că deja în anul 1997 întreprinderea noastră în această branşă a primit printre primii certificatul internaţional de mediu conform ISO 14001 şi de atunci am reuşit să obţinem certificatul în continuu. Cu această Normă internaţională pentru managementul mediului noi ne-am asumat nu numai obligaţia de a respecta prevederile legale, dar şi de a stabili şi de a aplica cuantificabil ţelurile noastre de protecţia mediului. Acest aspect este valabil atât în cazul proceselor noastre de spălare, dar şi pentru produsele şi serviciile noastre.

Certificat conform ISO 9001

Certificat conform ISO 14001