Ölauffangmatten - Multitex

Film nou: Scurgerile nu au aici nicio șansă

Vana de ulei în format tip prosop menține curățenia în întreprindere astfel

Film nou: Scurgerile nu au aici nicio șansă

Noi am regizat un film nou, unde rolul principal îl are miracolul absorbant oferit de către firma noastră: Covorul absorbant de ulei Multitex MEWA vă arată cum se acționează în situațiile dificile apărute în întreprindere.

Descărcare film: Vana de ulei în format tip prosop menține curățenia în întreprindere astfel

Uleiul de motor care picură, lubrifianții care pătează sau apa de răcire evacuată sunt provocări cărora covorul nostru absorbant refolosibil „Multitex“ le face față cu ușurință. În noul nostru film vă arătăm modul de folosire a covorului absorbant într-un atelier de service auto. Acolo el acționează ca un miracol absorbant: Uleiul, apa de răcire și celelalte lichide ajung în miezul absorbant al covoarelor și astfel suprafața covoarelor rămâne uscată. El poate absorbi până la trei litri – de cinci ori greutatea sa proprie – înainte de a ajunge înapoi la noi pentru spălare. Datorită formatului său tip prosop, el este flexibil: pentru locuri înguste este suficient un covor, iar pentru suprafețe mai mari se pun mai multe covoare unul lângă celălalt.