_AB_1287_8_fused_LKW CORR_entzerrt.tif

MEWA INFORMEAZĂ

Actualizare cu privire la COVID-19

Informații actuale pentru clienți cu privire la COVID-19

 • siguranţa microbiologică a produselor noastre

  În procesele companiei noastre, datorită standardelor noastre superioare de igienă și siguranță a muncii, precum și datorită proceselor de spălare la temperaturi ridicate certificate igienic (RABC), siguranța microbiologică a produselor noastre după spălare este asigurată.

 • igienă pe liniile de producţie şi măsuri de securitate

  Angajatele și angajații noștri din unitățile noastre vor continua să lucreze pentru dvs., bineînțeles cu toate măsurile de igienă și de protecție suplimentare și necesare.

 • date de contact

  Angajații noștri din serviciul intern sunt ca de obicei nelimitat și cu plăcere la dispoziția dvs.

 • logistică şi livrare

  Din cauza situației actuale, ne adaptăm și noi logistica pe termen scurt, pentru a ne asigura că ne putem deservi clienții. Angajații noștri competenți urmăresc ceea ce se întâmplă și vă contactează dacă apar modificări din cauza situației, pentru a vă asigura în permanență deservirea.

Suntem siguri că prin perspectiva largă și împreună cu dvs. vom stăpâni situația excepțională actuală. Vă mulțumim pentru suport și aveți grijă de dumneavoastră.

Evoluțiile privind virusul Corona (COVID-19) provoacă în prezent incertitudine și multe întrebări fără răspuns. În calitate de întreprindere familială, în cultura noastră corporativă este ferm ancorată atitudinea a fi acolo unul pentru celălalt. Siguranța clienților și angajaților noștri este întotdeauna pe primul plan. De aceea, am dori să vă informăm astăzi despre situația actuală la MEWA.

În calitate de furnizor de servicii în domeniul materialelor textile certificat RABC, deservim industria alimentară, comerțul cu amănuntul, serviciile de sănătate și alte domenii relevante pentru sistem și ne asigurăm că angajații din aceste sectoare vor avea în continuare îmbrăcăminte curată și sigură din punct de vedere microbiologic. Prin urmare, suntem o parte integrantă fixă a lanțului de aprovizionare, care trebuie menținut în mod corespunzător în primul rând în această situație excepțională.

Prin urmare, scopul acțiunilor noastre este după cum urmează:

 1. Să vă protejăm pe toți dintre dumneavoastră, clienții și angajații noștri, în mod optim
 2. Să ne menținem corespunzător standardul de servicii pentru clienții noștri
 3. Să ne aducem contribuția la reducerea răspândirii virusului Corona în mod optim.

Aceste măsuri servesc la protejarea tuturor angajaților și clienților, pentru a reduce la minimum riscul de răspândire. Celula noastră internă de criză lucrează zilnic la implementarea măsurilor suplimentare, astfel încât nu doar să reacționeze la evoluțiile dinamice, ci să le anticipeze.

Contactul cu clienții

Însă în calitate de furnizor de servicii în domeniul materialelor textile, contactul zilnic al șoferilor noștri de service cu clienții și materialele textile ale acestora este o parte integrantă fixă a serviciului nostru. Acest lucru poate deveni un risc pentru angajații noștri dacă aceștia intră în contact cu mărfuri sau persoane suspectate de a fi infectate.

 • De aceea, pentru a-i proteja atât pe angajații noștri, cât și pe clienții noștri, vă rugăm să ne informați telefonic imediat și înainte de colectarea materialelor dvs. textile dacă în compania dvs. există vreun caz suspect sau confirmat de Corona.
 • Din motive de siguranță, vom trata și transporta separat aceste mărfuri și, dacă este necesar, vom implementa măsuri suplimentare împreună cu dvs., prin intermediul serviciului nostru pentru clienți. Într-un astfel de caz, vă rugăm să contactați cu încredere persoana dvs. de contact obișnuită de la MEWA.
COVID-19 Infografik.jpg