Fotolia_198328568_XL.jpg

Oameni. Valori. MEWA

Începutul carierei dvs. la MEWA

Vă facilităm drumul spre domeniul profesional care vi se potrivește

 • Ne punem în practică valorile

 • Oferim siguranță și perspective

 • Creăm șanse

Fie că sunteți elev, student, expert în domeniul dvs., fie că vă schimbați domeniul de activitate – la noi, veți avea cel mai bun start. Principii clare... atmosferă plăcută la lucru. Ne asumăm răspunderea pentru oamenii din compania noastră și vă oferim ocazia de a deveni cea mai bună versiune a dvs. Responsabilitatea este una dintre cele şapte valori de bază ale noastre, pe care le punem în practică zilnic. Toți cei care ne împărtăşesc valorile sunt primiți cu drag în echipa noastră.Responsabilitatea este una dintre cele şapte valori de bază pentru noi, pe care le punem în practică zilnic. Dacă doriţi să lucrați în compania noastră bazată pe valori, ne faceți o mare bucurie!


 • 2019_07_23_Mewa_Karriere_0309.jpg

  Persoane cu experiență îndelungată

  Aveți experiență profesională de mai mulți ani și sunteți interesat de un job în cadrul MEWA? Diversitatea domeniilor în care ne desfășurăm activitatea creează o multitudine de posibilități.


 • andreas_bernacisko_143.jpg

  Începători în domeniu

  Există nenumărate motive pentru a vă reseta viața profesională. Tot ce vă impulsionează: MEWA primește cu brațele deschise candidații experimentați în alte branșe.

 • lawrence_liebig_012.jpg

  Novici motivați

  Ați finalizat studiile sau formarea profesională și căutați un angajator care să vă ofere perspective incitante la începutul vieții dvs. profesionale? În acest caz, ați ajuns în locul potrivit: MEWA.