Utilizarea cookie-urilor

Acest site folosește cookie-uri. Dacă folosiţi acest site, sunteți de acord cu utilizarea acestora. Găsiţi detalii aici.

74879093.jpg

Oameni. Valori. MEWA.

De ce MEWA?

Împreună spre succes – carieră la MEWA

 • O întreprindere de familie cu multe faţete

  Lunga noastră tradiţie o îmbinăm în mod conştient cu aspiraţia spre nou, spre durabilitate şi spre idei de viitor.

 • Valori de bază manifestate

  Ca întreprindere de familie valorile au fost şi sunt baza pentru acţiunile şi activităţile noastre. În fiecare zi.

 • Dăm o şansă personalităţilor.

  Angajaţii noştri constituie baza succesului nostru. Pentru aceasta oferim locuri de muncă sigure şi atractive, precum şi posibilităţi extinse de dezvoltare.

"În care firmă pot avansa? Unde mă pot integra ca persoană? Cine îmi dă siguranţă?” Dacă vă puneţi aceste întrebări, atunci vă răspundem: Bine aţi venit la MEWA!

Identitatea MEWA este marcată de oameni, care lucrează pentru aceasta: de experienţele acestora, de deciziile lor cotidiene şi de valorile lor – şi asta de peste 100 de ani. Ca ofertant de servicii în domeniul textil suntem mândri de angajaţii noştri, care pun preţ pe faptul că lucrează într-o întreprindere de familie care este concomitent modernă şi tradiţională, care se întemeiază pe un set de valori.

Fiecare angajat în parte participă cu calificarea şi pasiunea sa, cu responsabilitatea şi cu spiritul de echipă la succesul întreprinderii. De aceea la MEWA punem un preţ deosebit pe dezvoltarea personală şi pe un mediu familiar. Deoarece noi ştim: Motivaţia angajaţilor noştri face diferenţa în calitatea muncii noastre.

Ce aşteptăm de la dumneavoastră? Personalitate, talent, ştiinţă şi pasiunea de a pune cât mai multe în mişcare.

Cei trei piloni: Diversitatea, responsabilitatea şi viitorul

Ca întreprindere de familie cu potenţial de creştere, cu multiple faţete şi tradiţie îndelungată şi aspiraţia spre inovaţie, spre nou, vă oferim cele mai bune perspective. Noi trăim valorile noastre, cultivăm colaborarea bazată pe respect şi ne mândrim cu faptul că realizările noastre au sens. Aflaţi mai multe despre cum înţelegem noi responsabilitatea, viitorul şi diversitatea.

 • _Z__4495.tif

  Responsabilitate

  Noi ne asumăm cu plăcere responsabilitatea – pentru oameni şi mediu. La MEWA vă asumaţi şi dumneavoastră responsabilitatea – pentru propria dumneavoastră carieră.

 • |

  Viitorul

  Când începe „Mâine“? La noi deja astăzi. Pentru noi asta înseamnă schimbare, depăşirea limitelor fezabilităţii: Totul este posibil.

 • Arbeitskleidung

  Diversitate

  Angajaţii noştri formează o echipă din personalităţi foarte diferite – fiecare cu propria sa istorie. Diversitatea propulsează MEWA.

 • _DSC6090.tif

  Lucraţi la MEWA

  Angajaţii povestesc

 • Fotolia_121364567_XXL.jpg

  Locuri de muncă, cursuri şi practică în cadrul grupului MEWA

  Oferte de lucru actuale