_Z__6602-17_fused2_Pan_Variante.tif

Oameni. Valori. MEWA

De ce MEWA?

De ce MEWA | Cariera în cadrul MEWA

Cei aproape 5.600 de angajați ai companiei noastre sunt devotați țelului de a consolida și pe viitor poziția MEWA ca cel mai bun prestator de servicii de management în domeniul confecțiilor din Europa. Aruncați o privire asupra pozițiilor vacante din firma noastră:

Vă doriți să vă investiți calitățile personale într-o companie orientată în egală măsură către valori și dezvoltare? Locul dvs. de muncă trebuie să vă ofere o siguranță ridicată și posibilități atrăgătoare de dezvoltare? Atunci sunteți mai mult decât binevenit la MEWA!

Lider de piață cu tradiție și viitor

Fiind o companie de familie, cu o istorie îndelungată și perspective durabile de dezvoltare, ne canalizăm eforturile, cu încredere în forțele proprii, către noile tehnologii, produse și realizări. Valorificarea potențialului captivant al digitalizării și globalizării, dezvoltarea continuă a produselor și tehnologiilor de proces și stabilirea unor noi standarde de calitate și ecologice au fost și rămân o componentă centrală a filosofiei firmei noastre.

Se înțelege de la sine că ne vom bucura să primim candidaturile tuturor persoanelor interesate, indiferent de sex, origine, orientare sexuală și religie. În exprimările legate de carieră folosim exclusiv genul masculin, doar pentru ca textele să fie ușor de citit.

Începutul carierei dvs. la MEWA

 • 2019_07_23_Mewa_Karriere_0309.jpg

  Vă facilităm drumul spre domeniul profesional care vi se potrivește

  Persoane cu experiență îndelungată

 • andreas_bernacisko_143.jpg

  Oameni. Valori. MEWA

  Începători în domeniu

 • lawrence_liebig_012.jpg

  Oameni. Valori. MEWA

  Novici motivați

 • _DSC6090.tif

  Angajații noștri povestesc

 • Fotolia_168775670_XL.JPG

  Die wichtigsten Infos zum Bewerbungsprozess

  Ihr Weg zu MEWA

 • Fotolia_169882410_XXL.jpg

  De ce merită să vă începeți cariera în compania noastră

  Viitorul dvs. la MEWA