Websiteheader_Kampagnenmotive_EB_3543x3543px_2020-02-23_RO.jpg

Aceasta este MEWA.

Compania MEWA este echitabilă şi familiară

Ne dorim ca jobul dvs. să vă facă plăcere şi să consideraţi că MEWA este o companie care vi se potriveşte. Aici găsiţi locuri de muncă care vă oferă satisfacţie, stabilitate şi posibilităţi atractive de dezvoltare. Avem ambiţii mari. Ne numărăm printre furnizorii principali pe piaţa managementului textilelor şi astfel ne aflăm pe un traseu al inovaţiei şi creşterii permanente.

MEWA creează oportunităţi

În cadrul companiei noastre, toţi angajaţii au posibilitatea de a contribui în mod activ la succesul companiei. Noi punem întotdeauna omul în centrul gândirii şi acţiunilor noastre, aceasta fiind singura cale de a avea relaţii bune de durată cu clienţii, cu partenerii de afaceri şi cu angajaţii noştri.

MEWA a obţinut numeroase premii

Reputaţia noastră excelentă de prestator de servicii de top şi de angajator atractiv este confirmată din exterior în mod regulat - de exemplu, prin distincţii cum ar fi „Marca secolului” („Marke des Jahrhunderts”), „Premiul pentru sustenabilitate” („Nachhaltigkeitspreis”), premiile pentru „Cele mai bune joburi de viitor din Germania” („Deutschlands beste Jobs mit Zukunft”) şi „Angajatori de top din Europa” („Leading Employers Europe”) sau nominalizarea pentru „Premiul de excelenţă în domeniul HR” („HR Excellence Award”).

Considerăm, însă, că cea mai importantă dovadă a atractivităţii noastre ca angajator sunt angajaţii care au petrecut o perioadă lungă, peste medie, în compania noastră - ei sunt expresia ataşamentului ridicat al angajaţilor şi a identificării puternice cu MEWA.

Se înţelege de la sine că ne vom bucura să primim candidaturile tuturor persoanelor interesate, indiferent de sex, origine, orientare sexuală şi religie. În exprimările legate de carieră folosim exclusiv genul masculin, doar pentru ca textele să fie uşor de citit.

Este foarte important pentru noi ca dvs. să găsiţi în muncă sens, satisfacţie şi apreciere. Baza o reprezintă cultura organizaţională, care s-a dezvoltat în decursul a peste 110 ani şi care este trăită în mod consecvent.
Gabriele Gebauer şi Rolf Beisse, proprietarii concernului MEWA.

Ce ne defineşte

 • Zentrale_Wiesbaden_Panora.jpg

  Valori fundamentale şi principii de conducere trăite direct

  Oamenii construiesc MEWA.

 • _MG_0434_7_fused_var.tif

  Angajamentul nostru social divers

  Responsabilitatea uneşte

 • _84A8909.jpg

  Arătăm grandoare şi livrăm cu generozitate material

  MEWA - privire de ansamblu

 • AdobeStock_222907647.jpeg

  Compania MEWA este lider într-o branşă de viitor

  Joburi cu perspective

 • 4O9A3535.jpg

  Testimoniale la prima mână

  Momente MEWA

 • Fotolia_121364567_XXL.jpg

  Oferte de locuri de muncă în România

  Bursa locurilor de muncă MEWA