Utilizarea cookie-urilor

Acest site folosește cookie-uri. Dacă folosiţi acest site, sunteți de acord cu utilizarea acestora. Găsiţi detalii aici.

MEWA pentru construcţiile de maşini MEWA pentru construcţiile de maşini

Textile industriale – în sistemul MEWA practic Textile industriale – în sistemul MEWA practic

Arbeitskleidung

MEWA pentru construcţiile de maşini MEWA pentru construcţiile de maşini

Textile industriale – în sistemul MEWA practic Textile industriale – în sistemul MEWA practic

Pentru un proces de lucru curat – MEWA pentru construcţiile de maşini

 • Textile industriale de închiriat

  Servicii de încredere şi îngrijire perfectă – cu închirierea practică de îmbrăcăminte profesională, lavete de curățare şi alte textile industriale.

 • Asistența personală a clienţilor

  Asistența personală a clienților, precum și un șofer competent de service în regiunea dumneavoastră fac parte desigur din serviciile oferite de noi.

 • Inclusiv repararea şi înlocuirea în caz de uzură

  În cadrul serviciului de închiriere, textilele industriale uzate sunt reparate în mod automat, iar la nevoie piesele uzate sunt separate şi înlocuite.

În construcţiile de maşini este importantă înainte de toate precizia. Dacă totul trebuie să meargă ca pe roate, toate piesele trebuie să se potrivească una în cealaltă. Asta presupune şi echiparea profesională cu textile industriale.Pentru asta, închiriaţi practic textile industriale MEWA. Indiferent dacă este vorba de cârpe de curăţat cu mare putere de absorbţie, curăţătoare de piese practice sau covoare folositoare pentru reţinerea uleiului – serviciile noastre complete şi-au dovedit calitatea de-a lungul deceniilor. Curăţătoarele de piese de mare eficienţă, ce lucrează cu lichide biologice, întregesc spectaculos ofertele noastre de închiriere pentru construcţiile de maşini.Începând de la preluarea de către şoferul nostru de serviciu până la curăţare, îngrijire şi reparare şi iarăşi până la livrarea înapoi în întreprinderea dumneavoastră, toate procesele de servicii pentru textile sunt adaptate optim una la cealaltă. Şi dumneavoastră nu mai trebuie să vă faceţi griji şi astfel vă puteţi concentra pe activitatea dumneavoastră de bază.


Sistemul de servicii MEWA pentru cârpe de curăţat

 • kreislauf_putztuecher_4_1200x1200.png
  Verificare & înlocuire
 • kreislauf_putztuecher_3_1200x1200.png
  Spălare & uscare
 • kreislauf_putztuecher_2_1200x1200.png
  Adunare & preluare
 • kreislauf_putztuecher_1_1200x1200.png
  Ştergere & depozitare
 • kreislauf_putztuecher_2_1200x1200.png
  Livrare
Aflaţi mai multe
Putztücher

Mai întâi testaţi, apoi închiriaţi – test pentru serviciul cârpe de curăţat MEWA

Nu numai că avem cea mai bună cârpă de curăţat din lume, dar oferim şi cel mai bun serviciu. Nu ne credeţi? Atunci printr-un test încercaţi serviciul nostru. La noi puteţi încerca serviciile noastre până la 2 luni.