MEWA_04_handwerkerin_293_mod.tif

MEWA şi industria meşteşugărească

Pentru fiecare meşteşugar echipament de lucru corespunzător

Partenerul dumneavoastră pentru industria meşteşugărească – managementul textilelor la MEWA

 • Suntem personal la dispoziţia dumneavoastră

  Suntem şi în apropierea dumneavoastră. Profitaţi de serviciul nostru regional de asistenţă clienţi şi astfel de comunicaţia rapidă şi personală.

 • Control total al costurilor

  Dacă închiriaţi textilele industriale la MEWA, puteţi fi sigur că toate cheltuielile dumneavoastră vor fi transparente şi previzibile încă de la început.

 • Servicii oferite de profesionişti

  Deja 1,2 miliard de cârpe de curăţat MEWA sunt în circuit pe tot teritoriul european. La ele se adaugă 5 cârpe noi în fiecare secundă.

Aproape nicio branşă nu are atâtea ramuri de profesii ca industria meşteşugărească. Fiecare dintre ele are propriul său profil cu nevoi specifice. Noi cunoaştem industria meşteşugărească în care lucraţi – şi o înţelegem. Fiind într-o strânsă colaborare cu clienţii noştri, noi ştim întotdeauna ce impulsionează branşa. Noile imbolduri, ideile şi iniţiativele curg direct în produsele noastre.

Cu soluţii adaptate nevoilor de închiriere directă, inclusiv servicii complete. Fie vorba de cârpe de curăţat, curăţătoare de piese sau covoare de reţinere a uleiului, noi vi le asigurăm punctual, responsabil, fără probleme şi la preţ avantajos. Serviciile complete includ livrarea, preluarea, îngrijirea şi înlocuirea. Concluzii sumare: Noi avem grijă, facem această muncă în locul dumneavoastră şi astfel vă dăm timp din timpul nostru, pentru a vă concentra pe activitatea dumneavoastră de bază.

Soluţii personalizate pentru fiecare întreprindere

 • Putztücher

  Ateliere de reparaţii auto

  Tot ce aveţi nevoie pentru lucrul profesional în atelierul dumneavoastră

 • Arbeitskleidung

  Tipografie

  Piese curate şi fără scame în tipografii

Putztücher

Mai întâi testaţi, apoi închiriaţi – test pentru serviciul lavete de curăţare MEWA

Nu numai că avem cea mai bună cârpă de curăţat din lume, dar oferim şi cel mai bun serviciu. Nu ne credeţi? Atunci printr-un test încercaţi serviciul nostru. La noi puteţi încerca serviciile noastre până la 2 luni.