|

Contact MEWA

Consiliere personală privind sistemul de servicii MEWA

Vă stăm la dispoziție

  • Pentru clienți

  • Pentru cei interesați

  • Pentru candidați

  • Pentru jurnaliști

Pentru clienţii MEWA

Pentru toate întrebările legate de serviciile noastre, contractul dumneavoastră sau alte subiecte, serviciul nostru clienți vă stă la dispoziție la numărul gratuit +36 23 457 287, de luni până vineri, între orele 07:30 - 18:00. Vă puteți adresa direct și societății de suport sau echipei dumneavoastră personale de suport. Aceste informații le găsiți în documentația dumneavoastră contractuală, sau vă rugăm să vizitați paginile locațiilor noastre.

Pe portalul nostru pentru clienți myMEWA.com găsiți întotdeauna cele mai importante conținuturi și prezentări legate de serviciile dumneavoastră MEWA.

Pentru cei interesați

Sunteți interesați de serviciile noastre și doriți să beneficiați de consiliere. Serviciul nostru clienți vă stă la dispoziție la numărul +36 23 457 287, de luni până vineri, între orele 07:30 - 18:00.

Pentru candidați

Sunteți interesat de un job la MEWA? Pagina cu secțiunea cariere vă stă la dispoziție cu informații suplimentare despre persoanele și posibilitățile de contact.

Pentru jurnaliști

Rugăm jurnaliștii și editurile de specialitate să se adreseze departamentului nostru de presă la presse@mewa.de sau la numărul +49 611 7601 247. Informații suplimentare găsiți la zona presei.

Putztücher

Mai întâi testaţi, apoi închiriaţi – test pentru serviciul lavete de curăţare MEWA

Nu numai că avem cea mai bună cârpă de curăţat din lume, dar oferim şi cel mai bun serviciu. Nu ne credeţi? Atunci printr-un test încercaţi serviciul nostru. La noi puteţi încerca serviciile noastre până la 2 luni.